25 Mayıs 2015
Haberler
Prefabrik Yapı A.Ş. Sustainable Brands 2015’de

Prefabrik Yapı A.Ş. Sustainable Brands 2015’de Markalar ve Değişen İş Modelleri’ne değinecek…

Ön Üretimli Prefabrike Yapı sektörünün lider firması Prefabrik Yapı A.Ş., 26-27 Mayıs 2015 tarihleri arasında Taksim Gümüşsuyu Park Bosphorus Otel’de gerçekleşecek olan Sustainable Brands 2015’te Markalar ve Değişen İş Modelleri üzerine “Sürdürülebilir İş Modelleri Yaratmada Yenilikçi Liderlik Nasıl Olunur?” konu başlığında hizmet ve faaliyet alanlarını aktaracak.

Prefabrik Yapı A.Ş., değişim, gelişim, inovasyon, ar-ge ve sürdürülebilir iş modelleri kavramlarında, global alandaki girişimcilik ruhu ve başarılı işletme kültüründeki gücünü her geçen gün geliştiriyor. Prefabrik Yapı A.Ş. ortak değer yaratan nitelikli faaliyetleri ile iş-güç birliğini en üst düzeyde tutuyor. Evrensel değerlerin korunduğu, kendi içinde bütünsel ve etkili olan her girişimi destekleyerek, sektör bazında önemli kılıyor.

Farklı iş ve araştırma alanlarında, eğitim ve girişimcilikte ülkemize katkı sağlayacak her alanda inovasyon kültürünün yerleşmesi için elverişli şartlar yaratıyor. İş yönetimindeki en iyi uygulama örneklerinin özümsenmeleri konusunda yatırım gücüne sahip, yenilikçi firma özelliğini taşıyarak, sürekli artış gösteren inovasyon çözümleri sunuyor. Günümüzde gelişen teknolojinin, değişen müşteri isteklerinin, sürekli artış gösteren üretimin ekonomik gelişmişliğini temsil ediyor.

Hekim Holding grup şirketlerinden Prefabrik Yapı A.Ş. yolculuğunda, önemli adımlar atmaya, sürdürülebilir iş modelleri yaratmaya devam ediyor. 26 yıldır sektörde öncü olmasının vermiş olduğu sorumluluk ve bilinç ile her zaman daha iyiyi hedefliyor, bu yaklaşım ve anlayış doğrultusunda hareket ediyor. Birlikte gelişiyor, birlikte büyüyor.

“Hekim Holding kendi bünyesinde her biri alanında profesyonel ve sektörde marka değerine sahip, 8 şirket, 8 işletmesi ile 170.000 metrekare üretim alanı, 17.000 metrekare hazır yapı tanıtım alanı, 1000’in üzerinde çalışanı, 6 kıtada 90’a yakın ülkeye ihracatı, yurtiçi ve yurt dışında 100’den fazla bayisi ve 42.000 üzerinde referansı ile global alandaki saygınlığını hızla geliştirmiştir. Prefabrik Yapı A.Ş. bir Hekim Holding kuruluşudur.”