14 Kasım 2019
Haberler
Prefabrik Yapı A.Ş. 30. Kuruluş Yıldönümü Kutlamaları

Hekim Holding’in lokomotif şirketlerinden birisi olan Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin kuruluşunun 30. yıldönümü, büyük bir coşkuyla kutlandı. Kutlamada, başta yönetim kurulu üyeleri olmak üzere; tüm Hekim Holding şirketlerinin yöneticileri ve çalışanları bir araya geldi.

Prefabrik Yapı A.Ş. 07.07.1989 tarihinde hazır yapı sektöründe ilklere imza atabilme ilkesiyle, İstanbul’da yolculuğuna başlamıştır. Aynı zamanda, Hekim Holding’in doğuşuna vesile olmuştur. Prefabrik Yapı A.Ş. Türk hazır yapı sektöründe sayısız başarılara imza atmıştır.

Prefabrik Yapı A.Ş.’nin 30. kuruluş yıldönümü, 26.10.2019 tarihinde Crowne Plaza Asia’daki görkemli bir şölenle taçlandırıldı. Özel video gösterimleri ile zenginleşen gecede, açılış konuşmasını; Prefabrik Yapı Genel Müdürü Sn. Mustafa Tolunay gerçekleştirmiştir.

Mustafa Tolunay; “6 kıtada ve yaklaşık 150 ülkede bayrağımızı dalgalandıran, hammaddelerinin neredeyse tamamını kendi bünyesinde üreten bir ailede çalışıyoruz’’ demiştir. Ayrıca İDDMİB’in açıkladığı ilk 1.000 ihracatçı firma arasına, dört farklı firmayla girildiğine dikkat çekmiştir. Üst üste iki yıldır ISO ikinci 500 listesinde bulunan Hekim Holding’in, BIM çalışmasını da Türkiye’de harekete geçiren 10 firma arasında yer aldığını belirtmiştir.

Tolunay; dünyada dengelerin sürekli değiştiği ve dolayısıyla rekabetin de her geçen gün arttığını dile getirmiştir. Ayrıca, Tolunay; “Çok hızlı hareket eden ve kararlar veren bir yönetim kurulu ile çalışmak hepimizi, çok daha zinde tutuyor” demiştir. Yönetim kuruluna ve Hekim Holding’in diğer şirketlerine teşekkürlerini sunmuş; “Sorumluluklarımızın bilincinde olarak, yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz” ifadelerini kullanmıştır.

Sn. Mustafa Tolunay’ın ardından kürsüye, Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Öner Hekim çıkmıştır. 07.07.1989 tarihinin, Prefabrik Yapı A.Ş.’nin kuruluşunun yanında; Hekim Holding’in ilk yapıtaşı olması açısından da önemli bir tarih olduğunu belirtmiştir. “8 şirket ve 8 işletmeyle, ülkemize ve insanlarımıza çok güzel hizmetler verdik, istihdam sağladık ve sağlamaya da devam edeceğiz demiştir.

Öner Hekim, ayrıca; yeni yatırımlara da hız kesmeden devam edileceğini açıklamıştır. Gerçekleştireceğimiz yatırımlar neticesinde ve üretim yelpazesi anlamında, dünyada tek olacağımıza inanıyorum demiştir. Biz; yeniliklere açık, oldukça hızlı kararlar alabilen ve de onları anında olgunlaştıran bir grubuz’’ ifadelerini kullandı. Böylece, Hekim Holding ile şirketlerinin gücüne vurgu yaptı.

Öner Hekim, “İş hayatımızda en önemli gücü; saygıdeğer mesai arkadaşlarımızdan, paydaşlarımızdan ve de tedarikçilerimizden alıyoruz.” ifadesini kullanmıştır. “Başarılarımızda, bizimle mesaisini paylaşan arkadaşlarımızın çok büyük katkısı var’’ diyerek; teşekkürlerini sunmuştur. Ardından, daha önce Hekim Holding bünyesinde çalışmış ve Hakk’ın rahmetine kavuşmuş değerli çalışanlarını da unutmamış; saygıyla anmıştır.

Cumhuriyetimizin 96. yılını kutlayan Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Öner Hekim, şehit ve gazilerimizi anarak konuşmasını sonlandırmıştır.

Unutulmaz Geceden Yansımalar

Gala gecesi kapsamında, Hekim Holding çalışanları; oldukça keyifli saatler geçirmiştir. 10, 15, 20 ve 25 yıllık özverili çalışmaları ile Hekim Holding ve şirketlerine değer katmış isimler bulunmaktadır. İmza atılan nice başarılarda emeği bulunan Hekim Holding çalışanları, plaket ve de ödüllerini; yönetim kurulunun elinden almıştır.

Plaket töreninin ardından, bu anlamlı gecenin baş mimarı ve Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Öner Hekim’e; hediyesi sunulmuştur. İş hayatında 55. yılına özel olarak, Öner Hekim’e hediyesinin takdim edildiği anlar ise; herkesi duygulandırmıştır.

Coşkunun, heyecanın ve de kıvancın bir arada yaşandığı gecede, Grup Pandora; muhteşem müziği ile keyifli anlar yaşatmıştır. Gecenin sonunda ise, Hekim Holding Ailesi’nin sevilen sanatçısı, Sevcan Orhan sahne almış ve eğlence doruklara ulaşmıştır. Prefabrik Yapı A.Ş. kuruluşunun 30. yıldönümünü, unutulmaz bir geceyle taçlandırılmıştır.