28 Ekim 2014
Haberler
Demonte ve Monoblok Konteyner Alternatifleri

Prefabrik Yapı A.Ş. , Demonte ve Monoblok Konteyner alternatifleri ile inovatif çözümler sunuyor.

25 yıldır hazır yapı sektörüne getirdiği yenilikler ve alanında yarattığı teknolojiler ile lider durumda olan Prefabrik Yapı A.Ş. maksimum mobilizasyon, estetik ve fonksiyonelliğin üst seviyede tutulduğu seçkin ürün gamı ile inovatif çözümler sunuyor.

Hafif çelik yapı sektörünün lider firması Prefabrik Yapı A.Ş., yenilikçi ürünleri ile sektöre yön vermeye devam ediyor. Ar-Ge ve Ür-Ge yatırımları ile adından söz ettiren Prefabrik Yapı A.Ş. geliştirdiği Demonte ve Monoblok Konteyner sistemleri ile sadece 25 dakikada profesyonel desteğe ihtiyaç duyulmadan, kurulabilen yaşam alanları yaratıyor.
Zorlu şantiye ve iklim şartlarına dayanıklı olup, 3 kata kadar kullanılabilen konteyner, defalarca sökülüp, takılabiliyor. Tamamı demonte, çevreci, ekonomik ve sağlam olan ürünler, bir turla paketli 12 adet taşınabiliyor. Kısa sürede yüklenip, kolay depolanıyor.
Çelik karkasta galvaniz yapı çeliği, çatı ve duvarlarda Hekim Sandviç Panel, tabanda ise; A1 sınıfı yanmaz Hekimboard fibercement teknolojisi ile doğal çimento levhalar kullanılıyor.
Flatpack konteynerlerin kullanılma amaçlarının başında şantiye mobilizasyonları geliyor. Şantiye alanında yemekhane, yatakhane, tuvalet ve duş yapıları, revir vb. ihtiyaçlarının karşılanması için rahatlıkla tercih ediliyor. Bunun yanı sıra flatpack konteynerler doğal afet sonrasında acil yaşam üniteleri olarak da kullanılabiliyor. Okul, hastane, sağlık ocağı, sosyal tesisler, kamp yapıları ve bir çok alanda fonksiyonel çözümler sunuyor.

Prefabrik Yapı A.Ş. Steelin markası ile ön üretimli hafif çelik binalar, ekolojik konteynerler, pasif evler ve sıfır karbon salınımlı Mars Konteyner ile gelecek için yaşanabilir alanlar yaratıyor.

Lüks villalardan çok katlı binalara, ekolojik yaşam ünitelerine kadar farklı estetik ve teknolojik çözümleri ile yapı kültüründe yeni bir çağ başlatıyor.