9 Mart 2017
Haberler
2017-2019 Döneminde de İMSAD Yönetim Kurulu’ndayız

Hekim Holding şirketlerinden Prefabrik Yapı A.Ş. Genel Müdürü Sn. Mustafa Tolunay Türkiye inşaat sektörünün gelişiminde 1984’ten bu yana aktif olarak hizmet ve faaliyetlerini sürdüren Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD)’nin 23 Şubat 2017 tarihinde Four Seasons Bosphorus Hotel’de gerçekleştirilen genel kurul toplantısında yönetim kurulu üyesi seçildi.

Yönetim kurulunun iki yılda bir seçildiği Türkiye İMSAD’da başkanlık görevine, Kale Yapı Ürünleri Grubu Başkanı Ferdi Erdoğan geldi. Başkanlık görevini Fethi Hinginar’dan devralan Ferdi Erdoğan, önceki dönemde Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyordu. Genel kurulda konuşan Türkiye İMSAD’ın yeni başkanı Ferdi Erdoğan, sektörde kalitenin ve istihdam konularının önemine değinerek, Türkiye İMSAD’ın bu konularla ilgili çalışmalarına devam edeceğini kaydetti. Enerji verimliliğinin de çok önemli olduğunu ifade eden Erdoğan, sektörün madencilik ve lojistik alanında çalışmalar yapması gerektiğinin altını çizdi. Türkiye İMSAD’ın 35. Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda 2017-2019 dönemini kapsayan 2 yıl için görev yapacak yönetim ve denetim kurulları belirlendi.

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu’nda olmanın sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getireceklerini ifade eden Hekim Holding şirketlerinden Prefabrik Yapı A.Ş. Genel Müdürü Sn. Mustafa Tolunay, geçtiğimiz dönemde; Türkiye İMSAD Dış Ticaret Komitesi Yönetim Kurulu Koordinatörü olarak görevini başarıyla sürdürmüştü.

Mustafa Tolunay, 1974 yılında Kayseri’de doğdu. Orta öğrenimini TED Kolej’de tamamladıktan sonra yükseköğrenimini Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünde tamamladı. 1997 yılında Enka grubu firmalarından Çimtaş ile başlayan aktif çalışma hayatına, 2009 yılından beri Hekim Holding firmalarından Prefabrik Yapı A.Ş.’de devam etmektedir. 2014-2016 yılları arasında Yapısal Çelik Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. 2013 yılından itibaren Prefabrik Yapı A.Ş.’yi Türkiye İMSAD’da Yönetim Kurulu Üyesi olarak temsil etmektedir. Evli ve bir çocuk babasıdır.