9 Aralık 2020
Blog
Bir Günde Teslim Edilen Paket Evler

Bir Günde Teslim Edilen Ve Taşınma İmkanı Sunan Hazır Evler

Betonarme ve çelik yapılar tüm dünyada ağırlıklı olarak kullanılan yapı tasarım çeşitleridir. Bunlara karşı yükselen bir trend olarak hazır ev modelleri karşımıza çıkmaktadır. İmar izni bulunmayan ya da zemini elverişli olmayan her türlü alanda konteyner ev tipi olan bu modeller kullanılabilmektedir. Hazır evler konusunda Türkiye’nin öncüsü Hekim Holding Hazır Yapı Grubu’dur.

Hekim Holding Hazır Yapı Grubu güvencesiyle üretilen paket ev, tüm detaylarıyla fabrikada hazır hale getirilir. Bundan sonraysa söz konusu sahaya getirilerek yerleştirilir. Yani, herhangi bir hazır ev satın aldığınızda anahtar teslimi bir günde yapılır ve ev kullanılmaya hemen başlanabilir. Hazır evlerin kullanıcıya sağladığı tek avantaj teslim ve yerleşme süresi değildir. Bu bakımdan konteyner ev, çoğu insanın hayalini süsleyebilecek bir donanımdadır.

ferah kullanım alanı

Konfordan Ödün Vermek İstemeyenler İçin: Ferah Kullanım Alanı

Konteyner evler, iyi bir tasarım sürecinden geçtiği takdirde 48 metrekareye kadar bir kullanım alanı sunar. Bu da; bağımsız mutfak, banyo, salon ve diğer yaşam alanlarının oluşturulabilmesi için yeterli bir büyüklük demektir. Üstelik açık alandan faydalanmak isteyenler için ufak bir veranda yaptırma imkanı da bulunur. Hekim Holding Hazır Yapı Grubu, müşteri gereksinimlerini şirket tecrübesiyle birleştirerek her türlü çözüm önerisini geliştirebilecek güce sahiptir.

Yerinde konutların sunmuş olduğu geniş kullanım alanlarını paket ev ile bulabilmek mümkündür. Oda geçişlerini sağlayan dayanıklı kapılar, mutfak ve banyo dolapları sayesinde sıradan bir evde bulunan tüm özellikleri hazır ev de sağlar. Bunun yanı sıra kullanıcıya aydınlık bir iç mekan imkanı da sunulur. Temel ihtiyaçların tümünü karşılayan paket ev; çalışma ve dinlenme amaçlı kullanıma son derece uygundur.

güvenli tasarım

Afet Risklerine Karşı: Güvenli Tasarım

Türkiye, doğal afet bakımından yüksek riskli bir coğrafyaya sahiptir. Buna göre, özellikle yangın ve deprem haberleri sıklıkla gündeme gelmektedir. Paket evler tüm bu riskler göz önüne alınarak tasarlanırlar. Bu bağlamda, konteyner ev yerinde yapılan konutlardan çok daha hafif malzemelerden üretilir. Bu malzemelerin zemin ile herhangi bir bağlantısının olmaması sebebiyle de depreme karşı doğal bir önlem alınmış olur.

Hem iç mekan hem de dış mekan bakımından tasarlanan prefabrik ev, yanmaya karşı da dayanıklıdır. Bu bağlamda, evlerin dış cephesinde HekimBoard markalı fibercement kaplamaya yer verilir.

alt yapı ve tesisat hizmetleri

Modern Yaşamdan Uzaklaşmak İstemeyenler İçin: Altyapı ve Tesisat Hizmetleri

Altyapı ve tesisat kapsamında yer alan su ve elektrik gibi temel ihtiyaçlar hazır ev modellerinde temin edilebilir durumdadır. Yani, kullanıcı konteyner ev içerisinde kendi evinin konforuna rahatlıkla erişebilir. Bundan sonra; salonda televizyon izlemek, mutfakta keyifli yemekler pişirmek ve verandada romantik anlar geçirmek mümkün olur.

hazır ev almak için sebepler

Hazır Ev Satın Almak İçin Sebepler

Aynı gün içerisinde teslimat, modern iç mekan tasarımı, afet riskine karşı alınan önlemler ve geniş kullanım alanı hazır ev satın almanın başlıca avantajlarıdır. Bunlar dışında, prefabrik ev almak beklenmeyen harcamaların da önüne geçer. Çünkü evler halihazırda üretilmiş olduğu için fiyatı da bellidir, kur yükselmesi gibi durumlar konteyner ev maliyetini etkilemez. Üstelik paket ev, taşınabilir bir yapıdadır. Yani, canınız sıkıldığında ya da taşınmak durumunda kaldığınız da paket ev parçalarını yeni bir arsaya götürmeniz mümkün olmaktadır.

Paket ev modeli Hekim Holding Hazır Yapı Grubu bünyesinde üretilen yeni bir üründür. Ancak Hekim Holding, hizmete başladığı tarihten bu zamana kadar AR&GE ve ÜR&GE çalışmalarına titizlikle devam etmektedir. Şirket bünyesinde uzun yıllardır ülkemize sayısız ürün modeli sunulmuş ve sürdürülebilir çalışmanın en güzel örnekleri gösterilmiştir. Paket evler başta olmak üzere Hekim Holding tarafından Türkiye’ye daha pek çok yenilikçi ürün de getirilecektir.