17 Kasım 2015
Haberler
Özge Yapı Turkeybuild İzmir’de Yerimizi Aldı

Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük sektör buluşması olan 21. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir, 5- 8 Kasım 2015 tarihleri arası Fuar İzmir’de gerçekleştirdi.
Yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri alanında sektörün tüm paydaşlarını buluşturan fuarda, Özge Yapı A.Ş. Prefabrike Konutlar, Şantiye Yapıları, Konteyner, Kabin ve Çelik Yapılar alanındaki fark yaratan tecrübesi ile dikkatleri üzerine çekti.
Proje bazlı butik yapıları ile yaşamı kolaylaştıran ve sektöründe lider konumda olan Özge Yapı A.Ş. çevreye zarar vermeyen üretim süreçleri, geri dönüştürülebilir malzemeler ve doğa dostu ürünler ile duyarlılığını gözler önüne seriyor.
“4 Mevsim Huzur, Hayat Boyu Güven” sloganı ile yola çıkan Özge Yapı A.Ş. bu bakış açısıyla oluşturduğu birikimlerini 21. Yapı Fuarı Turkeybuild – İzmir’de ziyaretçilerine sergiledi.
Özge Yapı A.Ş. , bireysel, özel ve kamu sektöründeki 23 yıllık tecrübesini, 6 kıtada 65’den fazla ülkeye ihracatı ile üst seviyede tutuyor. Ar-GE ve Ür-Ge faaliyetleri ile teknolojiye yaptığı yatırımlar, kaliteli ve yenilikçi üretim-hizmet anlayışı ile kişi ve kurumlar ile buluşuyor. “Siz hayal edin, hayal ettiğiniz yapıda Özge Yapı imzası olsun…”