24 Kasım 2017
Haberler
Kitap Bağış Kampanyası ile Öğretmenler Gününü Kutluyoruz

24 Kasım Büyük Önder Atatürk’ün 1928’de Millet Mektepleri Başöğretmenliği’ni kabul etmesinin yıl dönümü ve 1981 yılından itibaren de büyük bir coşku içinde “Öğretmenler Günü” olarak kutlanmaktadır.

Hekim Holding olarak, bu özel günü de kapsayacak şekilde başlattığımız Kitap Bağış Kampanyası’yla değerli öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyoruz.

Düzenlenen kampanya ile Sakarya – Hendek’ te bulunan Aşağı Çalıca İlk ve Ortaokulu’nun kütüphanesini zenginleştiriyoruz. Bu vesile ile, öğrencilerinin daha fazla kitap okumasını teşvik etmek isteyen, onlara okuma – öğrenme sevgisi aşılamaya çalışan öğretmenlerimize, göndereceğimiz kitaplarımızı armağan ediyoruz.

Aileden sonra çocuklarımızın yetişmesini sağlayan, onları bitmeyen sevgileriyle ve sonsuz çabalarıyla şekillendiren öğretmenlerimize çok şey borçluyuz. İlk günkü heyecanını daima taze tutan, kendini her zaman yenileyen ve hayatın her alanında öğrenmeyi ve öğretmeyi ilke edinmiş öğretmenlerimiz sayesinde milli, ahlaki ve kültürel kalkınmayı sağlayacağımıza inanıyoruz.

Atatürk’ün “Gelecek gençlerin, gençler ise öğretmenlerin eseridir.” sözünden hareketle yarınlarımızı oluşturan, geleceğimizin mimarları saygıdeğer öğretmenlerimizin bu güzel gününü bütün coşku ve içtenlikle kutluyor, saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz.