16 Eylül 2015
Haberler
Hekim Yapı A.Ş. 2015 Ankara Yapı Fuarı’nda

Hekim Yapı;seçkin ürün gamı ve tamamlayıcı yapı malzemeleri ile estetiğin öncüsü…

Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük sektör buluşması olan 28. Yapı Fuarı – TurkeybuildAnkara, 1-4 Ekim 2015 tarihleri arası “CongresiumAto Kongre ve Sergi Sarayında’’ gerçekleşecek.
Yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri alanında sektörün tüm paydaşlarını buluşturmayı planlananfuarda, Hekim Yapı A.Ş. seçkin ürün gamı ve tamamlayıcı yapı malzemeleri ile 1. Salon, 401 numaralı stantta yerini alacak.

Teknoloji ve Ar-Ge yatırımları ileyapı malzemeleri sektörünün öncüleri arasında yer alan Hekim Yapı A.Ş.’ninmarka karmasında; iç ve dış cephe kaplama malzemeleri alanında HekimBoard markalı fibercement ürünler, izolasyonlu sandviç duvar ve cephe panelleri alanında HekimPanel, EPS izolasyon malzemeleri ve ambalaj ürünleri alanında HekimPor, izolasyonlu hazır yapı duvar paneli alanındaHekimPan ile geleceği hedefleyen felsefesinde, sürdürülebilirlik odaklı faaliyetlerine tüm hızıyla devam ediyor.

2015 yılında da yatırımlarına bir yenisini ekleyen Hekim Yapı 2015 yılı sonu itibariyle sektöre ayrıcalık katarak 600-1250 mm enlerde üretim yapacak poliüretan sandviç panel hattını devreye alarak yıllık 4.000.000 m2 panel üretim kapasitesine ulaşacak. Hekimboard markalı fibercement ürünleri ile sektörün ilk ve lider firması olan Hekim Yapı 2015 yılı içerisinde yaptığı makine parkuru yatırımları ile üretiminin tamını kendi tesislerinde gerçekleştirdiği fibercement levhalara farklılık ve değer katarak tasarlanan özel tasarım söve, kat silmesi ve fugalı levhalarında tanıtımını ilk kez bu fuarda gerçekleştirecektir.