28 Ekim 2014
Haberler
Hebo Yapı A.Ş. Hebo City Markası ile Beğeni Topladı

HEBO YAPI, 27. Ankara Yapı Fuarı’nda kalite ve estetiğin uyumu ile modern şehir planlamasına uygun endüstriyel yaşam alanları sundu.
Yapı sektörünün tüm profesyonelleri 23-26 Ekim 2014 tarihleri arasında 27. Ankara Yapı Fuarı’nda buluştu. Hebo Yapı A.Ş.’nin sektöre sunduğu yeni ürünleri fuar ziyaretçilerinin ilgi odağı oldu. Teknoloji ve Ar-Ge yatırımlarıyla sektörün öncüleri arasında yer alan Hebo Yapı A.Ş., kalite ve estetiğin uyumu ile modern şehir planlamasına uygun endüstriyel yaşam alanları sundu.

Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük sektörel buluşması olan Yapı Fuarı, 23-26 Ekim tarihlerinde; “Congresium Ato Kongre ve Sergi Sarayında’’ gerçekleşti. Hebo Yapı A.Ş. inovatif ürünlerini sektör profesyonelleri ile buluşturdu.

Hebo Yapı A.Ş.’nin geniş ürün yelpazesi arasında yer alan prefabrike şantiye ve konut yapıları, çok amaçlı yaşam konteynerleri, güvenlik kabinleri, satış üniteleri, seyyar wc-duş, soyunma kabinleri, yatakhaneler, yemekhaneler, ofis binaları, depolar ve şantiye yapıları ile modern kentsel dokuya uyumlu ürün alternatifleri ile sektöründe fark yarattı. İstenilen ebatlarda, tek parça halinde taşınma kolaylıkları ve istenildiğinde demonte olarak teslim edilebilme özelliklerine sahip yaşam grupları ile dikkatleri üzerine çekti. Hebo Yapı A.Ş. ürünlerinde çevreci hammaddeler teknoloji ile birleşti. Günümüz şehirciliğinin tedariğine uygun detaylar göz dolduldu.