16 Ocak 2015
Haberler
Hebo Yapı A.Ş. Endüstriyel Yaşam Alanları

Hebo Yapı, kalite ve estetiğin uyumu ile modern şehir planlamasına uygun endüstriyel yaşam alanları sunuyor.

Hekim Holding şirketlerinden Hebo Yapı A.Ş. birçok ayrıcalıklı öncülüklere sahip, kalite ve estetiğin birleştiği, insanların barınma ihtiyaçlarını karşılayan çok amaçlı yaşam konteynerlerı ve seçkin ürün yelpazesini şehir planlamasına uygun formlarda üretiyor.
Hebo Yapı A.Ş., Ar-Ge ve Ür-Ge alanındaki uzmanlığı doğrultusunda kişi ve kurumların talep ettiği ve ihtiyaca uygun niteliklerde yaşam alanları ve şehir mobilyaları üretiyor. Bunun yanı sıra; çok amaçlı yaşam konteynerleri, güvenlik kabinleri, satış üniteleri, seyyar wc-duş, soyunma kabinleri ve proje bazlı butik yapıları ile yaşamı kolaylaştırarak sektöründe fark yaratıyor. Yeni şehircilikte çağdaş gereksinimlerin karşılanması ve ürünlerinin şehir gelişimine katkıda bulunacak şekilde kullanılmasını amaçlıyor.
İstenilen ebatlarda, tek parça halinde taşınma kolaylıkları ve istenildiğinde demonte olarak teslim edilebilme özelliklerine sahip yaşam mekanları ile dikkat çekiyor.
Hebo Yapı A.Ş. ürünlerini çevreci hammaddeler ile teknolojisini birleştirilip, günümüz şehirciliğinin gerekleri ile harmanlayarak ortaya çıkarıyor. Bu özellikleri ile küçük alanlarda bile çok fonksiyonlu çözümler sunarken, dış görünüşlerinde de cephe kaplama çeşitleri ile çözüm odaklı hizmet ve ürünler sağlıyor.