12 Eylül 2014
Haberler
Hebo Yapı A.Ş. 27. Ankara Yapı Fuarı’nda

Hebo Yapı A.Ş. 27. Ankara Yapı Fuarı’nda kalite ve estetiğin uyumu ile modern şehir planlamasına uygun endüstriyel yaşam alanları sunuyor.

Yapı sektörünün tüm profesyonelleri 23-26 Ekim 2014 tarihleri arasında 27. Ankara Yapı Fuarı’nda buluşuyor. HEBO YAPI’nın sektöre sunduğu yeni ürünleri fuar ziyaretçilerini bekliyor. Teknoloji ve Ar-Ge yatırımlarıyla sektörün öncüleri arasında yer alan HEBO YAPI, kalite ve estetiğin uyumu ile modern şehir planlamasına uygun endüstriyel yaşam alanları sunuyor.
Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük sektörel buluşması olan Yapı Fuarı, 23-26 Ekim tarihlerinde; “Congresium Ato Kongre ve Sergi Sarayında’’ gerçekleşecek. Yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri konusunda sektörün tüm paydaşlarını buluşturan fuarda HEBO YAPI, 1. Salon, 301 numaralı stantta inovatif ürünlerini sektör profesyonellerinin beğenisine sunacak.
Hebo Yapı A.Ş.’nin geniş ürün yelpazesi arasında yer alan prefabrike şantiye ve konut yapıları, çok amaçlı yaşam konteynerleri, güvenlik kabinleri, satış üniteleri, seyyar wc-duş, soyunma kabinleri, yatakhaneler, yemekhaneler, ofis binaları, depolar ve şantiye yapıları ile modern kentsel dokuya uyumlu ürün alternatiflerini sunuyor.
İstenilen ebatlarda, tek parça halinde taşınma kolaylıkları ve istenildiğinde demonte olarak teslim edilebilme özelliklerine sahip yaşam mekanlarını sektör profesyonelleri ile buluşturuyor.
Hebo Yapı A.Ş. ürünlerini çevreci hammaddeler ile teknolojisini birleştirilip, günümüz şehirciliğinin gerekleri ile harmanlayarak ortaya çıkarıyor. Bu özellikleri ile küçük alanlarda bile çok fonksiyonlu çözümler sunarken, dış görünüşlerinde de cephe kaplama çeşitleri ile çözüm odaklı hizmet ve ürünler sağlıyor.