4 Temmuz 2019
Haberler
Hayatımız Çocuklarımız

Sosyal Sorumluluk Projelerini Sürdürmeye Devam Ediyoruz Hayatımız Çocuklarımız

Hekim Holding olarak; ‘Sen De Hayata Bir Işık Ol’ adlı sosyal sorumluluk kampanyamızın devamı niteliğinde, Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki yatarak tedavi gören ve hastane sınıfında eğitim alan çocuklarımıza ışık olmaya devam ediyoruz.

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde; 5 çocuk servisinde uzun süre tedavi gören yüz elli çocuğumuzun yüzlerinde bir tebessüm oluşturmak amacıyla yürütülen kampanyaya, Hekim Holding merkez ve Holding bünyesinde bulunan tüm şirket çalışanlarımız tarafından büyük bir ilgili ile destek verilmiştir.

Kampanya dahilinde toplanan bağışlarla; kitaplar, zeka oyunları ve oyuncakların yanı sıra Milli Eğitim Bakanlığı’nın hastane içerisinde açtığı sınıflarda örgün okul eğitimine devam eden çocuklar için kırtasiye setleri alınarak, 29.05.2019 tarihinde hastane yönetimine teslim edilmiştir.

Hekim Holding ve bağlı şirketler olarak; sosyal sorumluluk projelerimize devam ederek, ülkemize iyi bir gelecek sağlamaya devam edeceğiz.