23 Temmuz 2020
Haberler
Çocuklarımızın Hayatına Işık Olmaya Devam Ediyoruz

Hekim Holding sosyal sorumluluk projeleriyle çocuklarımızın hayatına ışık olmaya devam ediyor.

Hekim Holding olarak “Sen de Hayata Bir Işık ol” kampanyamız ile çocuklarımıza her alanda ışık olmaya ve geleceğe güvenle bakmalarını sağlayacağı çalışmalara imza atmaya devam ediyoruz.

Sn. Ömer Hekim’in anısının yaşatıldığı ve Ömer Hekim Aile Sağlığı merkezi altında bulunan, Ömer Hekim Kütüphanesi’nden faydalanan tüm çocuklarımız için Holding ve bünyesindeki tüm şirketlerimizin ortak çalışmalarıyla gerçekleştirilen kitap kampanyamız sonucu birçok kitap topladık.

Çocuklarımızın sağlıkla büyümelerini öncelik edinmemizin yanı sıra çeşitli ihtiyaçlarının karşılanması için hedeflediğimiz sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında, 14 Temmuz 2020 tarihinde Pendik Belediyesi yetkilileriyle kitap teslim törenimizi gerçekleştirdik.

Bu projemiz; bugüne kadar “Sen de Hayata Bir Işık ol” sloganıyla gerçekleştirdiğimiz sosyal sorumluluk projelerinden farklı olarak, merhum Sn. Ömer Hekim’in okuma ve paylaşma sevgisinden gücünü alarak, çocuklarımızın geleceklerine katkı sağlayan önemli ve değerli bir kitap toplama kampanyası olmuştur.

Çocuklarımızın zihinlerinde yeni ufuklar açılmasına vesile olacak bu projemize katkıda bulunan tüm çalışanlarımıza ve Pendik Belediyesi çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Sn. Ömer Hekim’i sevgi ve özlemle anıyoruz.